Huidverbeterende Micro Needling behandeling - PRP-like therapy MD estetic

Huidverbeterende microneedling behandeling!
Arkana PRP-like therapie (Placelet Rich Plasma):

Deze behandeling is gebaseerd op de Placelet Rich Plasma behandeling ofwel 'Vampire Lifting'.
Hierbij wordt bloed afgenomen en dat bloed wordt gecentrifugeerd, dit is dan prp-plasma. Dit zijn de groeifactoren die de aanmaak van collageen stimuleert i.d cellen. Dit plasma wordt terug geinjecteerd in de huid.

Arkana heeft een alternatief op deze behandeling:
Bij de prp-like therapie zitten de actieve plasma bestanddelen in de producten, W3-peptiden, koperpeptiden en hyaluronzuur. Dit zijn huideigen bestanddelen die onze huid van nature bevat maar met de tijd afnemen.
Deze staan in voor wondheling, egaliseren v.d teint, stoppen verouderingsproces, littekens en striemen minimaliseren, huidverkleuringen tegengaan, celherstellling, 3x sneller regenereren,...

PRP-like is een plasmabehandeling, dit plasma (groeifactoren) zorgt ervoor dat onze cellen terug collageen produceren & de huid egaliseren en verjongen.

In de cabine worden de producten ingewerkt dmv microneedling. Dit is het verwekken van een natuurlijk proces van regeneratie, dankzij het creeeren van microscopische prikjes, worden er kanaaltjes gemaakt in de huid waardoor de actieven dieper en sneller de diepere huidlagen kunnen bereiken en het verjongingseffect een boost geeft. De celvernieuwing wordt geactiveerd en de collageen aanmaak gestimuleerd.

De salonbehandeling bevat producten die veel geconcentreerder zijn dan de producten die u thuis verder zal gebruiken, het is de combinatie van salonbehandeling + thuisverzorging die onze cellen na 1jaar 10 jaar jonger maakt en een duidelijke huidverbetering zal aantonen.